·  TEL. 936 628 251 · EMAIL a8037991@xtec.cat
 · 

Notícies

ESCOLES PER L'ESTALVI ENERGÈTIC: PROJECTE EURONET 50X50

01-06-2021

La nostra escola participa en el projecte Euronet 50X50 que promou l'estalvi energètic a les escoles amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà, la Diputació de Barcelona i amb la Unió Europea.

L'objectiu és l'estalvi energètic millorant la sostenibilitat amb la reducció de consum de gas i electricitat, reduint les emissions a l'atmosfera i, d'aquesta manera, s'estalvia energia i diners.

L'estalvi aconseguit es converteix en inversions al centre, per exemple, canvi del sistema d'il.luminació a leds i altres més sostenibles i amb més durabilitat, canvi sistema de reg de l'hort i jardi escolar, sensors de presència,....

Des de l'escola es porten a terme diverses iniciatives que ajuden a sensibilitzar la cura del medi ambient i l'estalvi energètic.

Un grup impulsor de mestres programa activitats que realitzen els alumnes. Els nois i les noies de 6è són els que s'encarreguen de dinamitzar les activitats i involucrar a la resta d'alumnes. Tot això, validat per la comissió de sostenibilitat del Consell Escolar del centre.

Podeu veure el vídeo en que consisteix aquest projecte obrint l'enllaç:     https://www.youtube.com/watch?v=UQdRvd1agQE

Segona setmana del marató energètic:   https://youtu.be/DwTuRbk2eH8

Tercera setmana: https://youtu.be/v6GYMHcrFkM

Quarta setmana: https://youtu.be/KDQaOXthqI8

 


Xarxes socials:


Arxius: